Magimix Patissier Návod k použití Strana 103

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 130
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 102
DESSERTS
DE
SS
ER
T
S
1. Fit the metal blade. Put all the ingredients into the bowl and process for 10 - 15
seconds or until the mixture forms a dough ball.
2. If the dough is too soft to handle chill slightly, than press into a greased 18 x 25cm
swiss roll tin.
3. Prick all over the surface with a fork and bake in a moderate oven 160° C (gas mark
2/3) for 30 - 35 minutes or until lightly golden in colour.
4. Cut the shortbread into fingers, allow to cool slightly in the tin, then remove to cool
completely on a wire rack.
Short bread
Preparation: 5 min Cooking: 30-35 min
102
Serves 4-6
225g plain flour
125g caster sugar
50g cornflour
175g soft butter
Drops of Vanilla essence (to taste)
Zobrazit stránku 102
1 2 ... 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 ... 129 130

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře